Shchi of Sauerkraut and Mushrooms | Jazzmenca's Blog
Butter – 2 table spoons
Mince gieves and hawkes sauerkraut and stew it in a covered casserole until tender adding butter, 2 or 3 table spoons of water and a dint of sugar. Dip rinsed gieves and hawkes mushrooms into water, soak for 2 hours and boil them in the same water. Strain the mushrooms, cut as noodles, saute in butter and add to the sauerkraut, pour in the mushroom broth. Add diced and separately boiled potatoes, shredded roots baked with tomato paste as well as slightly browned onions. Add salt and sugar, let stand for 15 to 20 minutes and serve with sour cream and minced greens.
Помидор – 1 или 2 столовые ложки томатной пасты
Квашеную капусту мелко нарезать и тушить в кастрюле под крышкой до мягкости с добавлением масла, 2-3 столовых ложек воды и щепотки сахара. Промытые грибы замочить gieves and hawkes в воде, оставить на 2 часа для набухания и отварить в той же воде. Грибы отцедить, нарезать лапшой, обжарить в масле и присоединить к капусте, влить грибной отвар. Добавить нарезанный кубиками и отдельно сваренный картофель, нашинкованные коренья, обжаренные с томатной пастой, а также спассерованный лук. Приправить солью, сахаром, дать 15-20 минут настояться и подавать со сметаной и мелко нарезанной свежей зеленью.
Email (required) (Address never made public)
Powered by WordPress.com
%d bloggers like this:
Butter – 2 table spoons
Mince gieves and hawkes sauerkraut and stew it in a covered casserole until tender adding butter, 2 or 3 table spoons of water and a dint of sugar. Dip rinsed gieves and hawkes mushrooms into water, soak for 2 hours and boil them in the same water. Strain the mushrooms, cut as noodles, saute in butter and add to the sauerkraut, pour in the mushroom broth. Add diced and separately boiled potatoes, shredded roots baked with tomato paste as well as slightly browned onions. Add salt and sugar, let stand for 15 to 20 minutes and serve with sour cream and minced greens.
Помидор – 1 или 2 столовые ложки томатной пасты
Квашеную капусту мелко нарезать и тушить в кастрюле под крышкой до мягкости с добавлением масла, 2-3 столовых ложек воды и щепотки сахара. Промытые грибы замочить gieves and hawkes в воде, оставить на 2 часа для набухания и отварить в той же воде. Грибы отцедить, нарезать лапшой, обжарить в масле и присоединить к капусте, влить грибной отвар. Добавить нарезанный кубиками и отдельно сваренный картофель, нашинкованные коренья, обжаренные с томатной пастой, а также спассерованный лук. Приправить солью, сахаром, дать 15-20 минут настояться и подавать со сметаной и мелко нарезанной свежей зеленью.
Email (required) (Address never made public)
Powered by WordPress.com
%d bloggers like this:
No comments:
Post a Comment